logoopen

Tillbehör

Scanspis tillbehörsprodukter produceras hos Jøtul Accessories, som är Nordens största producent och leverantör av kvalitetsprodukter till kaminer, spisar och skorstenar. Produktsortimentet är stort, och Jøtul Accessories är landets största expert på rökrör och andra installationsprodukter, samt skorstensrehabilitering.

 • Stålskorsten NVI

  Stålskorsten

  Vill du ha en eldstad men saknar skorstensrör?

  Läs mer
 • Jøtul Accessories Katalog

  Produktkatalog 01.10.2016

  Vi har ett brett spektrum av varor som omfattar ett stort sortiment av rökrör, golvplattor, produkter för rehabilitering av skorstenar samt tillbehör och produkter för underhåll och rengöring av kaminer och spisar.

  Läs mer
 • Rökrör

  Vi har ett brett sortiment av rökrör och skorstenar i hög kvalitet. Våra auktoriserade återförsäljare hjälper dig gärna med att hitta den produkt som passar bäst för dina behov.

 • Eldställ

  Vi har ett stort urval av eldställ i olika färger och material. Hos din lokala återförsäljare kan du hitta eldstället som passar bäst till din Scanspiskamin.

 • Vedkorgar

  Vi har ett stort urval av vedkorgar i olika storlekar, färger och material. Se sortimentet hos din närmsta återförsäljare.

 • Eldstadsplan

  Urvalet av eldstadsplan är stort.
  De finns i olika material, former och färger.
  Dessutom finns specialutformade eldstadsplan till nästan alla modeller.

  Eldstadsplanet har inte bara en praktiskt funktion. Det kompletterar också kaminens design.

  Få mer information hos din återförsäljare om de olika möjligheterna för eldstadsplan. De finns i både härdat glas och stål, samt i många olika storlekar och designer.

  Kom i håg att kontrollera att den eldstadsplan du väljer uppfyller gällande byggbestämmelser.